POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Vaša privatnost nam je vrlo važna. Imamo nekoliko temeljnih načela koja slijedimo:

  • ne tražimo od vas osobne podatke ako ih uistinu ne trebamo,
  • vaše osobne podatke ne dijelimo ni s kim osim u skladu sa zakonom, -razvijanjem naših proizvoda ili zaštitom naših prava,
  • ne pohranjujemo osobne podatke na našim poslužiteljima, osim ako nisu potrebni za kontinuirano funkcioniranje naše stranice.

POSJETITELJI WEB STRANICA

Kao i većina operatora Internet stranica, prikupljamo podatke koji ne otkrivaju identitet one vrste koje internetski preglednici i poslužitelji obično čine dostupnima, kao što su vrsta preglednika, postavke jezika, lokacija, te datum i vrijeme svakog zahtjeva posjetitelja. Naša svrha u prikupljanju podataka koji ne otkrivaju identitet je da bolje razumijemo kako posjetitelji koriste našu Internet stranicu.

ZAŠTITA POJEDINIH OSOBNIH IDENTIFIKACIJSKIH INFORMACIJA

Otkrivamo potencijalno osobne podatke i osobne podatke samo svojim zaposlenicima, dobavljačima i povezanim organizacijama koji (i) trebaju znati te podatke kako bi ih obrađivali u naše ime ili pružali usluge dostupne na majdandzic.hr Internet stranici i (ii) koji su se složili da ih neće otkriti drugima. Neki od tih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija mogu se nalaziti izvan naše matične države; korištenjem naše Internet stranice pristajete na prijenos takvih podataka na njih. Nećemo nikome iznajmljivati ​​ili prodavati podatke koji mogu osobno identificirati. Osim svojim zaposlenicima, izvođačima i povezanim organizacijama, kako je gore opisano, otkrivamo potencijalno osobne podatke samo kao odgovor na sudski poziv, sudski nalog ili drugi službeni zahtjev ili kada vjerujemo u dobroj vjeri da je otkrivanje razumno neophodno radi zaštite naše imovine ili prava, trećih strana ili šire javnosti. Poduzimamo sve razumno potrebne mjere kako bi se zaštitili od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništavanja podataka koji mogu osobno identificirati.

KOLAČIĆI

Kolačić je niz informacija koje internetska stranica pohranjuje na računalo posjetitelja i koje posjetiteljev preglednik pruža internetskoj stranici svaki put kad se posjetitelj vrati. Koristimo kolačiće za identificiranje i praćenje posjetitelja, njihovu upotrebu na našoj internetskoj stranici i postavke pristupa njihovim Internet stranicama. Google prikuplja podatke putem naše upotrebe Google Analyticsa na našoj internet stranici. Google Analytics koristi kolačiće kako bi Internet mjestu pomogao da analizira kako korisnici koriste Internet mjesto. Podaci se s Googleom dijele anonimno. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledniku ili instaliranjem sljedećeg dodatka u preglednik: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Iako je većina promjena vjerojatno manja, s vremena na vrijeme možemo promijeniti svoja Pravila o privatnosti i prema vlastitom nahođenju. Potičemo posjetitelje da često provjeravaju ovu stranicu zbog bilo kakvih promjena u svojim Pravilima o privatnosti. Vaše daljnje korištenje ove Internet stranice nakon bilo koje promjene ovih Pravila o privatnosti predstavljat ćete prihvaćanje takve promjene.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas: e-poštom: kontakt (at) majdandzic.hr, poštom: Ljubomir Majdandžić, Jeronima Kavanjina 14, 10020 Zagreb, Hrvatska.